Make your own free website on Tripod.com
HPK:n elokuu - säpinää kaukalossa ja sen ulkopuolella

Dusan Andrasovsky on HPK:n uusi slovakialainen hyökkääjäHPK on pelannut kuusi kesän 13 harjoitusottelustaan - eli noin puolet. Treenipelien anti on ollut HPK:lle pääosin positiivista. Kerhossa testissä olevat pelaajat ovat esiintyneet otteluissa edukseen ja HPK:n hankinnat ovat osoittaneet olevansa luottamuksen arvoisia.
   Vaikka otteluiden tuloksilla ei kesän treenipeleissä olekaan käytännön merkitystä, voi HPK olla tyytyväinen esityksiinsä silläkin saralla. Kerhon vyöllä on tältä kesältä jo Lukon, JYPin, Björklövenin, Luulajan ja Vålerengan "päänahat" ja lisää odotellaan. Lisäksi HPK:n tilillä on voitto kovatasoisesta kansainvälisestä Uumajan turnauksesta, joka on sekin varsin arvokas saavutus.
 
Paraneeko Vopat, tuleeko Rosa?
   Kaukalon ulkopuolella uutiset ovat olleet HPK:n johdolle, valmentajille, pelaajille ja faneille vähemmän mieluisia. Suurella innolla aikaansaatu sopimus NHL-puolustaja Jan Vopatin kanssa saatetaan joutua purkamaan, koska Pohjois-Amerikassa Vopatia vaivannut ihoallergia on puhjennut tshekin kiusaksi yllättäen myös Euroopassa. Mikäli Vopatin iho ei parane eikä hän pysty pelaamaan, Kerho joutunee purkamaan tehdyn sopimuksen ja tshekin koko uran jatko saattaa olla vaarassa.
   HPK:n hyökkääjätähtien Tomas Vlasakin ja Roman Simicekin lähtö NHL-jäille on käynnistänyt myös huhumyllyn Tomasin ja Romanin mahdollisista korvaajista. Kerho pestasi jo riveihinsä maajoukkuetason slovakialaisen pistenikkarin Dusan Andrasovskyn ja nyt hämeenlinnalaiset odottavat HPK:hon toista, vieläkin kovempaa hyökkääjänimeä.
   Kahtena viime kautena NHL:ää Los Angeles Kingsin joukkueessa pelannut Pavel Rosa, kansallisuudeltaan tshekkiläinen (yllättäen!), on saanut Haarniska-Netin tietojen mukaan HPK:lta sopimustarjouksen ja ainakin harkitsee vakavasti sen allekirjoittamista, ellei ole tehnyt jo jotain radikaalimpaa. Odottelemme mielenkiinnolla uutisia Rosasta.

Sonera GSM Cup HPK-fanien kesän kohokohta
   HPK:n seuraava koitos on Sonera GSM Cup-nimellä pelattava Kerhon isännöimä iturnaus. Hämeenlinnan elokuun jääkiekkoturnaus on HPK:n kannattajien ja pelaajien keskuudessa varmaankin kesän odotetuin jääkiekkotapahtuma, vaikka tämänvuotinen turnaus onkin typistynyt kolmen suomalaisen joukkueen väliseksi mittelöksi. Kaiken oleellisen Sonera GSM Cupista voit lukea Haarniska-Netin turnausennakosta