Make your own free website on Tripod.com
http://naisurheilijat.cjb.net
Suomalaisia urheilukaunottaria!
Johanna Manninen
Pikajuoksija
Juoksuratojen suomalainen pikakiitäjä on treenannut kovaa ja ahkerasti. Sen huomaa paitsi nopeista jaloista, myös sporttisen kauniista ulkonäöstä. Johanna on kansainvälisissä kisoissa iloisen kaunis ilmestys, kun kilpakumppaneina lähtöviivalla on ylibodanneita miesmäisiä Itä-Euroopan juoksijoita. 
Johanna taistelee jokaisessa kisassaan voitosta. 200 metriä on nuoren naisen ykköslaji, ja sehän sopii;  mitä pidempään kaunotarta voi pongata radalla, sen parempi!
Muut kilpailijat jäävät epähuomioon (ainakin allekirjoittaneelta), kun Johanna on mukana kisassa. Ja syykin on selvä:
Katsokaa noita vatsalihaksia!
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Johanna Halkoaho 
Pituushyppääjä
Nopeakinttuinen pituushyppääjä-gaselli tarjoaa kilpailuissa varmasti nähtävää. Vaikka hyppyjen pituudet eivät joka kerta oikeutakaan kärkisijoille, on Johanna silti aina yhtä iloinen ilmestys pituushyppypaikalla. Kaunisvartaloisen nuoren suomalaishyppääjän hypyt ovat näyttäviä, ja Johanna jaksaa olla iloisella päällä jokaisessa kisassa!
Nähkää vaikka itse!


Heli Koivula
Kolmiloikkaaja
Pitkäjalkainen Heli on Suomen ykkösvalttikortti naisten kolmiloikassa. Upeakroppaisen Helin hyppy kulkee, ja se on vienyt kaunottaren moniin arvokisoihin edustamaan Suomea.
Nuori kolmiloikkaajatähti on yleisurheilukisojen takuuvarma yleisömagneetti ympäri Suomen.
Eikä edes kisojen kylmä sää haittaa mitään, kun Heli on kilpailemassa (mies)katsojat lämpenevät varmasti, oli keli mikä hyvänsä!
Vai mitä sanotte?


Tiia Piili
Aerobiccaaja
Aerobic on laji, jossa riittää katsottavaa. Notkeiden nais-aerobiccaajien upeat liikkeet rytmikkään musiikin tahdissa ovat urheiluviihdettä parhaimmillaan.
Suomen ykkös-aerobiccaaja Tiia Piili tarjoaa silmäniloa (mies)katsojille takuuvarmasti. Tiian näyttävä vartalo kerää yleisön katseet, ja Tiia kerää tuomareiden pisteet loistavilla kilpailusuorituksillaan.
Tiia onkin voittanut jo useamman MM-mitalin. Yksi kultamitalikin mahtuu joukkoon! Ja varmasti lisää tulee!
Ainakaan ulkonäöstä se ei ole kiinni! 

 
Anu Koivisto
Uimari
Uima-altaiden kaunotar on ollut suomalainen vakiokävijä uinnin arvokisoissa. Anu on polskinut useilla matkoilla Suomen ennätyksen, ja kuuluu suomalaisen uinnin ehdottomaan tähtikaartiin. 
Anu on herättänyt uimahalleissa huomiota myös kauniilla ulkonäöllään. Huipputason uinti ei ole huonokroppaisten hommaa, ja Anun vartalossa ei kyllä ole valittamista;
Anun kroppa on huippuluokkaa!


Terveisesi voit kirjoittaa vieraskirjaan: Vieraskirja
Kuvia ym. voi lähettää sähköpostilla: waino2000@luukku.com