Make your own free website on Tripod.com
Haarniska-Netin HPK-uutiset  HPK:n joukkue  Rinkelinmäen jäähalli
HPK:n otteluohjelma  Haarniska-Netin kolumnit  Ritaripörssi-kisa
FC Hämeenlinna-jalkapallosivut  Linkit  Vieraskirja      

Haarniska-Netin
Kolumni

Heinäkuu 2001
Kiekkoilijoiden kesäloma pidetty - treenipelikausi totuttaa takaisin tuttuun tahtiin

SM-liigan jääkiekkoilijat ovat kesälomansa pitäneet ja edessä on paluu takaisin "sorvin ääreen". Kiekkoilijat ovat kuivaharjoitelleet ja kasvattaneet kuntoa tulevaa kautta varten jo alkukesän, mutta pelitaukoa heillä on ollut jo monta kuukautta; HPK:n pelaajilla kausi päättyi (valitettavasti) jo maaliskuussa, mutta osa SM-liigan pelaajista tahkosi kaukaloissa vielä toukokuussa MM-kisoissa.

Kerholla on edessään syyskesällä 13 harjoitusottelun putki ennen 13.9. alkavaa SM-liigaa. Tahti on kova: HPK pelaa 13 peliään 38 päivässä, joten kerholaisille on tiedossa matsi keskimäärin joka kolmas päivä. Rytmi on jopa hivenen kovempi kuin liigan runkosarjassa.
Harjoitusottelukausi alkaa HPK:n osalta Espoossa 31.7. ja päättyy SM-liigakauden "kenraaliharjoitukseen" Lappeenrantaan 6.9. Siinä välissä Kerho pelaa tukun mielenkiintoisia treenipelejä haastavia vastustajia vastaan.

HPK kohtaa harjoituskaudellaan kaikkiaan seitsemän tulevista SM-liigan vastustajistaan. Espoon Bluesia, Lahden Pelicansia, Rauman Lukkoa ja Tampereen Ilvestä. vastaan Kerho pelaa kahteenkin kertaan - kotona ja vieraissa. Lisäksi HPK:lla on harjoitusottelut myös HIFK:ta ja Jokereita vastaan kotikentällä Rinkelinmäellä ja SaiPaa vastaan vieraissa Lappeenrannassa.
Ulkomaista väriä Kerhon harjoitusottelukauteen tuovat sveitsiläinen HC Davos ja ruotsalainen HV-71. Molemmat pelaavat elokuussa Hämeenlinnassa Kerhoa vastaan.

Pienet muutokset harjoitusotteluohjelmaan ovat vielä mahdollisia - otteluita saattaa tulla muutama lisää tai jokunen peruuntua - mutta syyskesän treenipelikauden ohjelman runko on varmasti koossa.

Kolme syyskesäkauden otteluaan HPK pelaa isännöimässään kiekkoturnauksessa 17.-19. elokuuta Rinkelinmäen jäähallissa. Turnauksessa ovat isäntäjoukkueen lisäksi mukana Pelicans, HC Davos ja HIFK. Myös Haarniska-Net seuraa mielenkiintoista turnausta erityisellä valppaudella; turnaus-erikoissivuilamme osoitteessa http://hpkturnaus.cjb.net  kerromme turnauksen ennakkoasetelmat, ottelutulokset ja -raportit ja tilastot sekä pesemme jälkipyykin turneen päätyttyä.

Haarniska-Net seuraa HPK:n harjoituspelejä. Ottelut -sivultamme löydät niin Kerhon tulevat ottelut kuin myös pelattujen matsien tulokset ja HPK:n maalintekijät.


Haarniska-Netin toimitus
iipee85@hotmail.com