Make your own free website on Tripod.com
Sonera GSM Cup 2000  Etusivu   Tilastot   Joukkue-esittelyt   Jäähalli

Sonera GSM Cup tärkeä koitos HPK:lle
HPK:n uudistunut liigajoukkue luistelee Sonera GSM Cup-turnaukseen Rinkelinmäen jäähallin kaukaloon antamaan näyttöjä paitsi valmennus -ja seurajohdolle, myös tunnetusti vaativille faneille.

Testipelaajilla viimeinen näyttöpaikka
   Erityisen tiukka paikka on Kerhon testipelaajilla. Puolustajien Jani-Matti Loikalan ja Timo Ahmaojan sekä hyökkääjien Tero Forssellin, Jari Kestin ja Tomi Suoniemen kuuakuden testiaika päättyy Sonera GSM Cupiin. Turnauksen jälkeen HPK:n johto päättää, kuka viisikosta saa sopimuksen ja kuka ei.
   Kesän aiemmissa harjoituspeleissä Loikala on tehnyt pisteitä 0+1=1, Ahmaoja 0+0=0, Forssell 2+1=3, Kesti 1+2=3 ja Suoniemi 2+1=3.

Pärssinen palaa tositoimiin
   Sonera GSM Cup on tärkeä myös Timo Pärssiselle. "Pärä" ei ole pelannut tänä kesänä HPK:n aiemmissa harjoitusotteluissa selkäleikkauksen takia. Hämeenlinnan turnauksessa Pärssinen palaa kaukaloon tositoimiin ensi kertaa leikkauksen jälkeen.
   Pärssinen kuuluu niihin Kerhon pelaajiin, jolta odotetaan tulevalla kaudella paljon. Nopea paluu pelirytmiin leikkauksen jälkeen onkin Timolle ensiarvoisen tärkeää.
   Sonera GSM Cupissa Pärssinen kohtaa myös uudet ketjukaverit. HPK:ssa ja maajoukkueessa loistanut "pyörremyrskyketju" Pärssinen - Niko Kapanen - Jukka Hentunen hajosi keväällä, ja kolmikosta vain "Pärä" jatkaa Kerhossa.   

HPK:n kokoonpano
HPK:n pistepörssi kesän harjoitusotteluissa
Tunnelma Rinkelinmäen jäähallissa oli rento vielä heinäkuussa HPK:n harjoituksissa, mutta Sonera Cup on HPK:lle jo totisempi paikka.